Vanha tuttu

Pitkään olen etsiskellyt K:n huoneeseen kaappia. Ihan tietyntyylistä -sellaista kun omassa lapsuudessani. Tämä lapsuuden kaappi nökötti vanhempieni mökillä vaatekaappina ja taisin aika monta kertaa vihjaista äidilleni himoitsevani kyseistä laitosta. Etsiskelin tori.fi:t sun muut vastaavan kaapin toivossa turhaan. Kunnes sitten yhtenä päivänä äiti kysyi vieläkö kaappi meille kelpaisi -no tottakai! Siellä se nyt on -K:n huoneessa. Kaappivanhus kätkee sisäänsä K:n sisäsävaatteet ja toinen puoli on leluille. Kaapin sisäpuolelta ovet ovat melkoinen näky -lapsena liimasin ne täyteen tarroja. Yhteen oli raapustettu päivämäärä ja teksti “Pian kaappi on sekaisin”. Ai miten hyvät naurut sain. Nyt ympyrä sulkeutuu ja K saa alkaa sotkemaan kaappinsa sisältöä ja liimailemaan tarrojaan kaapin sisäpuolelle!

 

lastenhuone%20kaappi.jpg

 

matkalaukku%20lastenhuone.jpg

vanha%20kaappi.jpg

kaapppi.jpg

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *