Hiljaisuutta

Blogissa on ollut pitkään hiljaista. On siihen syynsäkkin. Yleensä en tuo näitä arkielämän kolhuja tänne mutta teen nyt poikkeuksen. Harvaan kirjoittelemiseen on ollut syynä väsymys -totaallinen uupumus oikeastaan. Nyt jo oikeastaan näen selvemmin, että vuosia olen tehnyt töitä liikaa, aina on ollut kiire ja stressistä on tullut pysyvä olotila. Sitten tuli stoppi. Pari kuukautta on mennyt nyt sairaslomalla ja voimia keräten. Nyt alkaakin tuntua siltä, että alan heräilemään jostain horroksesta. Kevät tulee ja valoa näkyy tunnelin päässä. Kyllä tämä tästä taas. Toki asioista on pitänyt miettiä uusiksi ja pohtia mikä on itselleen tärkeää ja minkä hinnan on unelmistaan valmis maksamaan. Muutoksia on luvassa -siitä ehkä lisää vähän myöhemmin.

 

taulu.jpg

 

Nyt on taas mukava palata blogin ja sisustuksen pariin. Kuvituksena uusin taulu jonka ihana tiimiläiseni toi minulle sairaslomallani. Miten upeita ihmisiä minulla onkaan elämässä tsemppaamassa <3

 

tulppaanit.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Hiljaisuutta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *