Irti arjesta ja pala luksusta

hotelli%20lapland%20huone.jpg

Taannoin postailin Oulun uudesta upeasta Lapland Hotelsista blogissani. Myöhemmin pääsin yöpymäänkin hotellissa. Vietettiin pieni irtiotto arjesta Oulun sydämessä ja voi miten ihanaa se olikaan! Tämä hotelli on vienyt täysin sydämeni ja seuraava hotelliviikonloppu onkin kesällä jo varattuna. Perushuone on jo täällä ihan luksusta -jokainen yksityiskohta on todella mietitty. Hotellin Oula ravintolassa ruoka on ihanaa ja aamiainen oli ruhtinaallinen munakasbaareineen ja pöytää tarjoiltuine kahveineen. Olen rakastunut tähän paikkaan!

 

hotelli%20s%C3%A4nky.jpg

hotelli%20kylpyhuone.jpg

hotelli%20vaatekaappi.jpg

bloggari.jpg

hotelli%20ravintola.jpg

hotelli%20aula.jpg

hotelli%20takka.jpg

hotelli%20j%C3%A4lkk%C3%A4ri.jpg

hotelli%20aamia.jpg

hotelli%20aamiainen.jpg

 

 

yhteistyössä Lapland Hotels
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *