Lastenhuoneen uudet jutut

K:n huoneeseenkin ilmeistyi pari uutta juttua. Kangaskorin ostin pikkuleegoille joita alkaa olla jo niin paljon, että vanha säilytyskori ei riitä. Tuonne sentään mahtuu vielä keräämään lisää -koska lisää on varmasti tulossa legohullun poikani tuntien! Lisäksi hyllyn päällä on yksi tuliaisista eli vanhanaikainen lentsikka. Siellä se nököttää nyt Pariisista tuodun apinan kanssa sulassa sovussa. Olen nyt tarkoituksella tuonut reissuilta jotain kotiin -sellaista mikä ei huuda, että tämä on matkamuisto vaan sellaista josta itse muistan reissun. Näköjään vähän vahingossa toteutan tätä samaa K:nkin huoneessa. Omista ostoksista sitten lisää uudessa kodissa koska päätyivät muuttolaatikkoon samantien…

 

lastenhuone.jpg

lastenhuone%20kori.jpg

lastenhuone%20lentsikka.jpg

kastenh%20lentsikka.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *