Katsaus vanhaan kotiin

Heipähei muuton keskeltä! Täytyy sanoa, että vaikka muutto uuteen onkin ihanaa niin vihaan tätä vaihetta kun kaikki on sekaisin ja eletään laatikoiden keskellä. Olen ihminen johon ympäristö vaikuttaa valtavasti ja kun koti on sekaisin on mielikin. Onneksi ei enää montaa päivää ja pääsee laittamaan uutta. Sillä välin pieni nostalginen pläyjäys ja katsaus tähän vanhaan kotiin ja aikaan kun se ei ollut täynnä laatikoita.

 

 

Keittiö

 

IMG_1817.jpg

IMG_1823.jpg

IMG_1991.jpg

 

Lastenhuone

 

lastenhuone.jpg

IMG_2446.jpg

 

 

Olohuone

 

mansikkapaikastavasemmalle.jpg

IMG_2461.jpg

taulu.jpg

 

 

Makuuhuone

 

makuuhuone%20olkkarista.jpg

makuuhuone%20kartell.jpg

 

 

Vaatehuone

 

walk%20in%20closet.jpg

walk%20in%20closet%201.jpg

vaatehuone.jpg

 

 

 

Työhuone

 

ty%C3%B6huone%202.jpg

ty%C3%B6huone%20kortit.jpg

ty%C3%B6huone.jpg

 

 

Parveke

 

parveke%20valo.jpg

parveke%20tarjotinp%C3%B6yt%C3%A4.jpg

parveke%20vesilasi.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Katsaus vanhaan kotiin

  1. Kaunis koti! Itsekin vasta muuttaneena voi sanoa, että se ei todellakaan ole mitään mukavaa puuhaa. Onneksi uutta kotia on mukava laittaa sitten, kun tavarat ovat siellä missä pitääkin. <br />
    <br />
    Onnea uuteen kotiin! 🙂

    1. Kiitos. Tämä vaihe muutosta on se tympeä mutta voi, että se uuden kodin laitto on kivaa! Minähän tykkään jopa laatikoiden purkamisesta!

  2. Moikka. Juu itse olen muuttanut todella usein ja vaikka se onkin ollut hirveä urakka, olen nauttiut jokaisesta. Olen myöskin sellainen jonka mieli on sekaisin kun talo on sekaisin mutta myös muutoksien ystävä eli vaikka sekaisin on niin nautin suunnattomasti kun näen muutoksen ja miten saan kaaoksesta kodin luotua.. Toivottavasti viihdytte uudessa kodissanne ja odotan innolla kuvia sieltä..

    1. Samoin! Muutto on urakka mutta se uuden rakentaminen on ihanaa. Eka illan vain hihkuin ja avasin laatikoita. Mies katsoi sohvalla ja totesi, että häntä ei taideta tarvita tuohon 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *