Storforsen

storforsen%20koski.jpg

 

Eräänä päivänä tehtiin ystäväperheen kanssa päiväreissu taas Ruotsin puolelle. Suuntana Storforsen. Sellainen kahden ja puolen tunnin ajo oli täältä Torniosta joten kannattaa olla fiksumpi kuin me ja lähteä heti aamusta -päivä hujahtaa nopeaan. Paikanpäältä löytyy myös hotelli jos eestaas ajaminen ei huvita. Storforsen on Euroopan suurin valjastamaton koski ja alue on luonnonsuojelualuetta. Liikuntarajoitteiset oli huomioitu hyvin ja tämän takia myös rattaiden kanssa pääsi kulkemaan ongelmitta. Nyt kun paremmin paikan tiedän niin pakkaisin eväät ja uikkarit mukaan. Paikalta löytyy nuotiopaikoja ja kallioiden välissä on mukavia uintipaikkoja. 

 

storforsen.jpg

koski.jpg

k%20koskella.jpg

storforsen%20uimapaikka.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Storforsen

  1. Mies on puhunut tuosta lomakohteena. Oli mukava nähdä vähän kuvia ja lukea kokemuksia! Ehkä ensi vuonna ?

  2. Tämä on kaunis paikka ! Pohjoisempaa löytyy toinenkin upea kohde, Jockfall. Sekin on kiva retkeilypaikka ja varsinkin kalastajien suosiossa. Silti varsin rauhallinen miljöö.<br />
    <br />
    Mukavia kesäpäiviä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *