Kenkäkaapin peruspilari

Täydellisen vaatekaapin rakennut tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Aina sitä hurahtaa ostamaan jotain kivaa miettimättä miten se peruspuvustoon sopii. Hieman vuosien myötä olen kuitenkin skarpannut ja esim kenkiä ei tule ostettua enää heräteostoksena. Vaatekaappiin kuuluvat ne tietyt monikäyttöiset peruskengät ja sillä siisti.iso petraus siihen aikaan kun kenkiä oli useita kymmeniä.  Nyt olen metsästänyt peruspilaria eli uusia mustia balleriinoja. Nämä ovat kengistä ne eniten käytetyt ja niinpä viimekesäiset vetelevät ihan viimeisiään. Yleensä tuommoiset kengät ovat minulla niin kovassa käytössä, etteivät juuri yhtä kautta pidempään meinaa kestää. Viimein löysin sopivat simmpelit mustat baltsut pienillä kultaisilla yksityiskohdilla. 

 

balleriinat.jpg

baltsut.jpg

ballerinat%202.jpg

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *