Vähän uutta keittiössä

Keittiön sisustus on taas hieman edennyt. Napsin kuvia jo aiemmin mutta blogiin sain nämä vasta nyt. Uuden valaisimen esittelinkin jo aikaisemmin. Keittiön verhotilanne ratkesi myös eräällä Ikeareissulla. Lankkua muistuttava kangas tarttui mukaan ja kiitos miehen äidin saatiin siitä verho keittiöön. Yleisilme skarppaantui kummasti. Aiemmin ikkunoissa oli edellisen asunnon tummanharmaat verhot jotka vetivät ruokailutilan kovin tummaksi ja pimeäksi.

 

keitti%C3%B6%20lamput.jpg

keitti%C3%B6%20verhot.jpg

 

Vielä keittiö kaippaisi mattoa -se siis listalla seuraavaksi. Vähän kolkolta nimittäin näyttää ilman sitä.

keitt%C3%B6%20valaisin.jpg

keitti%C3%B6.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *