Viime aikoina

Blogissa on ollut hiljaista näin syksyn tullen. Välillä on tullut napattua kuva sieltä ja täältä mutta postaukset ovat jääneet tekemättä. Syksyn aikana on ihasteltu kaunista ruskaa ja ihmetelty hiipivää pimeyttä ja ilmassa jo enteilevää talvea. Vieraistakin ollaan saatu nauttia -niin ystäviä kuin perhettäkin on käynyt kylässä Torniossa. Marykayta on tehty tunnetuksi markkinoillla ja naistenilloissa -paljon olen myös tavannut uusia ihania ihmisiä näissä merkeissä. Ehdittiinpä käydä myös koko perheen voimin minilomalla Ylläksellä. Joka syksyltä tuttu kaamosväsymys alkaa painaa ja sen taltuttamiseen mietin taas keinoja -kohtalotoverit saavat vinkata parhaat niksinsä!

 

tornio.jpg

markkinat.jpg

 

yll%C3%A4s.jpg

Ylläksen poluilla seikkailemassa.

 

korvikset%20noitarumpu.jpg

Reissusta tuliaisena noitarummut korvissa.

 

keng%C3%A4t.jpg

 

drinksut.jpg

Ystävä toi tuparilahjaksi ihanat lasit -tokihan niihin piti kehitellä söpöt drinksut.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

2 kommenttia “Viime aikoina

  1. Kivoja kuvia 🙂 Saat kertoa mullekin tuosta Mary Kaysta… ja täytyy niitä treffejäkin järjestellä koko jengillä !<br />
    <br />
    Kivaa viikkoa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *