Iholla

Menneellä viikolla toteutin pitkään mielenpäällä olleen haaveen. En ole suurin tatuointien fani mutta monen vuoden harkinnan jälkeen varasin ajan. Siskolleni kuvan tehnyt PinkyInkyn Hanna oli käymässä syyslomaviikolla Kajaanissa ja päätin, että siinä samalla on sopiva sauma kyläillä K:n kanssa mummolassa  Kainuussa ja pitää vähän lomaa. Keskiviikkona sitten ajelin Kajaaniin jalat tutisten.

 

tatuointi%20v%C3%A4rit.jpg

tatuointi%20matteus.jpg

Montaa minuuttia ei hommaan mennyt ja turhaan kyllä jännitin kipuakin.

 

tatuointi.jpg

 

tatuointi%20raamattu.jpg

Ja siinä se on muutama päivä laitoin jälkeen. Kyseessä on siis Raamatun jae joka on itselleni tärkä. Matt. 7:7  “Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan”  Tekstissä kulminoituu kaikki itselleni tärkeä.  Ei siis todellakaan lue Matti niinkuin osa on katsonut -hyvät naurut saatu siitä mitä mies sanoo kun kotiudun reissusta toisen miehen nimi tatuoituna käteen. Itse tykkään tästä kyllä kovasti. Pieni ja sievä eikä hyppää silmille. Sijoitettiin teksti siten, että pitkähihaisen alta se ei näy ja muutoinkaan ei kovin helposti ole näkyvillä -lähinnä sellaisessa paikassa, että minä itse sen näen. Siinä se aina muistuttaa minua tärkeistä asioista.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *