Joulukausi on startattu

Joulukausi on täälläkin startattu. Ensimmäiset glögit on juotu ja joululehdet hankittu. Minulle on muodostunut perinteeksi aloitella jouluun valmistautuminen joululehden ja glömukin parissa. Pari kynttilää palamaan ja ehkä joululauluja. Sieltä se joulufiilis pikkuhiljaa hiipii. Onneksi saatiin viimein lumikin maahan niin tuntuu jo jouluisemmalta -ja muutenkin mieli on virkeämpi kun on valoisempaa. Joulukoristeetkin piti hakea jo varastosta ja K niitä ehtikin levitellä ympäri asuntoa. Nyt on jo ensimmäiset jouluvalot ripustettu ja paperitähdetkin ovat löytäneet paikkansa uudessa kodissa.

 

joululehdet.jpg

joulu%20gl%C3%B6gi.jpg

joulu%20lyhty.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Joulukausi on startattu” kommentit

  1. Totta, kaikkialla on kauniimpaa kun on lunta, ja mielikin on valoisampi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *