Paketointi-ideoita

Tykkään paketoida joululahjat kauniisti -voisi melkein sanoa, että se on minulle lahjojen sisältökin tärkeämpää. Aina hieman ennen joulua rauhoitan yhden illan tontunhommille ja paketoin lahjat kera glögin -minun jouluni alkaa siitä. Olen yrittänyt keksiä joka vuosi jotain uutta mutta toki ideat loppuvat välillä kesken ja sitten kierätetään vanhoja juttuja. Esim ruskea paperi ja kakkupaperit ovat olleet monena vuonna tuntomerkki Pian lahjoista. Nyt aloin estimään jo valmiiksi ideakuvia tämänvuotisiin paketeihin. Eniten tuo ruskea paperi minua viehättää edelleen mutta koetin etsiä myös vähän muitakin ideoita. Saa nähdä millaisia paketteja tänä vuonna saan aikaiseksi.

 

paketointi.jpg

paketti.jpg

lahja.jpg

lahja%20t%C3%A4hdet.jpg

lahja%20tikkari.jpg

paketti%20musta.jpg

lahja%20joulupallot.jpg

 

 

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *