Vielä hetki

Ensi viikolla on jo joulu! Huh! Jotenkin en ole vielä ehtinyt moista tajuamaan. Reilun viikon päästä on onneksi myös talvipäivänseisaus ja halleluja lähdetään kohti valoa! Täytyy myöntää ettei varmaan milloinkaan ole tämä loppuvuoden pimeys käynyt niin pahasti voimille kun nyt. Odotan jouluakin enemmän pidentyvää päivää! On hankittu kirkasvalolamput ja syöty vitamiineja mutta silti se pimeys kiusaa -ei pääse yli eikä ympäri.

 

viltti%20ja%20kahvi.jpg

Pari viikkoa kiusannut flunssakin alkaa viimein helpottaa. Sohva ja viltti on muuten tullut aika tutuksi! Seuraavaksi olisikin ohjelmassa laittaa koti joulukuntoon ja hoitaa vielä viimeiset lahjaostokset -onneksi suurin osa on jo hoidettu. Milläs mallilla teillä on jouluvalmistelut?

 

viltti.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *