Joulun avoimet

Pari viikkoa sitten pidimme joulun avoimia ovia kotonamme. Pientä purtavaa, Mary Kay tuotteiden testausta ja lahjavinkkejä. Avoimista on tullut jo pikkuhiljaa perinne. Pidän yleensä yhdet joulun aikaan ja toiset esimerkiksi kesän kynnyksellä.

 

marykay%20huulisetti.jpg

Ihana uusi huulisetti jossa kuorinta ja huulivoide. Hei hei rohtuneet huulet!

 

mary%20kay%20meikkip%C3%B6yt%C3%A4.jpg

marykay%20avoimet%20juoma.jpg

Glögin sijaan tarjoiltiin tänä vuonna jotain erillaisempaa. Omenamehu, appelsiinisiivuja ja kanelitankoja. Tästä tuli yllättävän kiva ja jouluinen juoma -tätä voisi tehdä myös jouluksi vaihtoehtona glögille.

marykay%20tuoksup%C3%B6yt%C3%A4.jpg

marykay%20miracle.jpg

marykay%20tarjoilut%202.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *