Huoltohommissa

Nuorempana kuivaharjasin monesti ihoani. Sittemmin moinen jäi unholaan ja nyt alkuvuodesta päätin ottaa tämän uudestaan rutineeihini. Eihän taukoa tullutkaan kuin yli kymmenen vuotta! Jotkut ilmeisesti harjailevat jopa päivittäin  mutta oma into ei ihan siihen riitä enkä oikein usko, että ihonikaan kestäisi moista. Itse olen harjaillut nyt pari kertaa viikossa. Lopputuloksena pehmeä iho ja toivottavasti pitkällä tähtäimellä muitakin etuja.

 

IMG_3052.jpg

Kuivauharjauksen sanotaan ainakin:

 

-parantavan verenkiertoa

-nuorentavan ihoa

-poistaa kuona-aineita

-poistaa kuolleen ihosolukon

-virkistää

 

 

IMG_3050.jpg

Kuivaharjaus kannattaa aloittaa jalkapohjista ja siirtyä siitä kohti sydäntä. Ensin reidet ja sitten kädet. Tämän jälkeen vasta vartalo. Harjauksen tulisi kestää noin 5-10min. Esim reidet voi harjata napakammin mutta vatsan seutu kannattaa harjata kevyemmin ja laajoilla pyörivillä liikeillä.

 

IMG_3051.jpg

Lopuksi vielä itse sipaisen reisiin uutta testissä olevaa Young Livingin selluliittiöljyä. Saas nähdä ovatko jalat sileämmät kesään menessä!

 

ps. lisäsin uuden ”hyvinvointi” tunnisteen jonka alta löydät jatkossa aiheeseen liittyvät postaukset.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *