IBA 2018

Tällä viikolla blogeissa on näkynyt indiedays blog awards kuvia. Allekirjoittanut suuntasi viikonloppuna myös Helsinkiin ja kävi pyörähtämässä prepartyissa. Reissussa olin Lumimäellä blogin H:n kanssa ja mukana meillä reissasi perheen pienimmät. Teki hyvää varmasti molemmille käydä vähän pyörähtämässä kotikulmien ulkopuolella. Ehdittiinpä tapaamaan myös Tallinnasta Helsinkiin saapunutta veljeäni ja pikku neiti tapasi enonsa ensimmäistä kertaa. Antoisa reissu siis vaikkakin pienoinen flunssa kulki matkassa ja teki välillä matkustamisesta hankalaa. Mutta niin. Niihin kuviin nyt sitten. Vauva kainalossa kuvaaminen jäi aika minimiin mutta jotain sai kameraankin ikuistettua.

 

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *