Pojan synttärit ja Aasia teema

Nyt viimein kuvasaldoa pojan synttäreiltä. Juhlia vietettiin ensin suvun ja ystävien kesken ja viikolla vielä tulivat eskarikaverit. Ne olivatkin ensimmäiset kaverisynttärit ja huhhei se olikin muuten melkoista haipakkaa! Punainen kakku tehtiin ekoihin juhliin ja onnistuin vähän möhlimään sen kanssa ja kakun kuorute pääsi “kuplimaan” vaikka luulin estäneeni sen. K oli ensin sitä mieltä, että nyt on äiti tyrinyt ja pahasti mutta onneksi tekele kuitenkin kelpasi.  Kaverisynttäreillä mentiin ihan mutakakulla koska arvasin ettei täytekakku lapsiin uppoa kuitenkaan -mutakakku sen sijaan hävisi viimeistä murua myöten! Kaverisynttäreillä oli myös ohjelmassa origameja ja jokainen sai muistoksi viuhkan -toki suurinosa taisi olla muussina juhlien päätteksi.

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *