Kesä vie

Heipähei blogiinkin taas. Kesä ei ole lisännyt postaustahtia -päinvastoin. Kesä vie mennessään. Yhteiseen lomaan on vielä muutama päivä mutta on tässä ehditty kesäjuttuja puuhailla silti. Lasten kanssa kävin kolmestaan reissun kummitäti S:n luona heti koulujen loputtua. Koko konkkaronkka teki myös lyhyen visiitin Kainuuseen. Juhannukseksi saatiin kummitäti puolestaan perheineen meille kylään. Myös täällä pohjoisessa ilmat olivat surkeat ja juhannus sujui pitkälti sisällä kokkailen ja lasten kanssa touhutessa. Ihan mukiinmenevää noinkin.  Puuhaa on siis riittänyt ja tulee riittämäänkin kun ensi viikolla lähdetään loman viettoon ja työn alla on yksi hieman isompi projekti -siitä pääsen toivottavasti pian kertomaan blogissakin.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *