Hei hei vanha koti

Päätin vielä fiilistellä ja kerätä kasan kuvia tästä nykyisestä kodista. Kaksi vuotta ehditiin asua tässä -se on sattumoisin se aika jonka yleensä asunkin jossain..tämän jälkeen maa alkaa polttelemaan jalkojen alla ja muutto on yleensä edessä. Toivottavasti kuitenkin seuraava koti on pidempiaikainen -viihdyttäisiin siinä seuraavat 30 vuotta kuten edelliset omistajat. Tämä nykyinen koti on palvelut hyvin ja tästä on muokannut itselleen kodin. Miinus on vain keskusta-asuminen joka ei taida olla enää minua varten. Näppärää on kyllä kun kaikki on lähellä ja kaupassa tai ravintolassa voit käväistä tien toisella puolen. Näin kesäisin kuitenkin yöt menevät valvoessa mopopoikien rällätessä ja näin iän myötä minusta on tullut muutenkin aika herkkä äänille ja jo kerrostalon normaalit elämisen äänet häiritsevät välillä suunnattomasti. Nyt on mukava päästä hieman rauhallisempaan ympäristöön. Mutta sitä ennen katsaus tähän keskustakotiin.

Ruokailutila ja tuntomaalilla maalattu seinä.

Tämä kuva onkin ainut minkä löydän wc:stä. Otettu heti muuton jälkeen kaksi vuotta sitten.

K:n huonetta.

Olohuonetta melko pian muuton jälkeen. Moni juttu tuollakin muuttunut sen jälkeen mutta suuret linjat samoja.

Parvekkeella. Nykyään parveke täyttyy pitkälti lastenrattaista.

Makuuhuone raskauden loppumetreillä kun H:lle oli tehty paikka valmiiksi. No toki vuoden H ehti nukkua vieressä ja tuo sänky oli sen aikaa tarpeeton -nyt kesällä ollaan opeteltu nukkumaan jo omassa ja uudessa kodissa on ehkä omaan huoneeseen siirtyminen edessä. Nykyään nimittäin itse nukumme olohuoneessa koska H tuntuu häiriintyvän meidän länsäolostamme -varsinkin minun. Sohvamajoitus alkaa vain itselle jo piisata.

Työtilaa makuuhuoneen kaapissa.

Sellainen pieni katselmus. Seuraavat kuvat sitten ihan muualta 🙂

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *