Työhuoneen muutos

Meillä on talon perällä milteipä pienen asunnon verran tilaa. Alunperin tila on ollut autotallia ja varastoa mutta myöhemmin ne on muutettu lämpimäksi tilaksi. Tuohon tilaan on nyt mies rakennellut omaa “luolaansa” ja minä olen suunnitellut vierashuonetta. Vierashuoneen yhteydessä on oma pieni tila josta tuli minun työsoppeni. Alunperin siellä näytti tältä.

Keltainen raitatapetti ei omaa silmää miellyttänyt ja alunperin tarkoitus oli ruveta repimään sitä alas. Päätin kuitenkin kokeilla ihan maalarinvalkoisella mitä tapahtuu jos maalaan tapetin päälle. Ajattelin, että jos tapetti tippuu alas niin siinäpähän tippuu. Sitten oltaisiin palattu alkuperäiseen suunnitelmaan ja poistettu tapetti. Maalaus sujui kuitenkin aivan hyvin. Hetken katselin valkoisia seiniä mutta ne näyttivät kovin kolkoilta tässä tilassa. Maalasin sitten yhden seinän olohuoneesta ylijääneellä harmaalla.

Työpöytä tehtiin Ikean pukkijaloista ja bambulevystä. Lattiaa peittää toistaiseksi matto -en vain millään ole tuon ruskean korkin ystävä. Tarkoitus olisi vaihtaa lattiat ja kaikki listat vielä. Mutta koska huone jatkuu tästä vierashuoneena niin lattia odottaa vielä hetken. Kunhan ehdin vierashuoneen keltainen tapetti kokee saman kohtalon kun tässä huoneessa ja sitten ehkä alamme miettimään näiden tilojen lattioita uusiksi.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *