Maaliskuu

Heipähei tännekkin. Blogissa on ollut hiljaista ja syystä. Maaliskuu ei ole oikein hemmotellut meitä. Ensin loman alkuun reissusuunnitelmat kaatuivat auto-ongelmiin, sitten sairastui tyttö ja kohta perään minä. Vuosiin en ole ollutkaan näin kipeänä. Viikon kärvistelyn jälkeen uskoin viimein miestä ja kävin päivystyksessä. Virus se on -kotia sairastamaan todettiin. Kunnes eilen soittelivat perään, että no kappas sinulla onkin angiina. Selvisihän se sitten viimein. Nyt alkaa herätä pieni toivo jo tulevasta -lääkekuuri on aloitettu ja nyt odottelen, että se purisi.  Jatketaan toiveikkaana huhtikuuta kohden. Sinne onkin luvassa jo paljon kivoja juttuja -mm. reissu Kolille.

Palailen taas blogiin kunhan tästä jälleen tokenen.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *