Koli!

Nyt täytyy tuoda Koli muistoja tänne blogiinkin. Viikko sitten lähdimme ihanan Lumimäellä blogin H:n kanssa minilomalle. Tarkoitus oli viettää pari päivää rentoa aikaa mielellään kylpylässä lilluen. Tämmöinen pienten lasten äitien vuosihuolto. Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme ajella Kolille asti -Kolin relaxspa on vain niin ainutlaatuinen paikka. Hotelli sijaitsee upeissa kansallismaisemissa ja spa osasto on juuri niin tunnelmallinen kun toivoa voi. Iltaisin vain aikuisten käytössä, poreallas, paljuja, saunoja ja elämyssuihku. Välillä voi käydä lepäilemässä lämmitetyillä kivituoleilla ja nauttia maisemista. Lipun hintaan kuuluu Lumenen hoitotuotteet tai skumppaa. Kahdestaan kannattaa toisen ottaa toinen -molemmista riittää jaettavaksi.

Käväistiin me pikaisesti myös Joensuussa -entinen opiskelukaupunkini oli yhtä mukava kuin muistinkin vaikka paljon oli muuttunut. Lähinnä ehdimme käymään taitokorttelin ihania pikkuputiikkeja läpi. Osa jäi harmi vain näkemättä kun parkkiaikaa ei keskustassa kadun varrella saanut enempää kuin tunnin.

Myöhemmin pitää esitellä mitä toinkaan mukanani Joensuusta.

Muutoin reissu meni ihastellen näitä upeita Kolin maisemia ja maailmaa parantaen hyvässä seurassa. Mietittiin, että tästä voisi tehdä perinteen. Nähdään siis uudestaan Koli!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Koli!

  1. Nyt ehdin kurkkimaan postaustasi, joka on aivan ihana <3. Ja ihan huikea oli lomamme, joka totisesti otetaan perinteeksi. Olemme sen kaiken ansainneet, hih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *