Uusi olohuoneenpöytä

Viimein meillä on uusi olohuoneenpöytä! Aikoinaan vanha Alkon arkku toimi pöytänä mutta koen sen olevan liian vaarallinen taloon jossa on pieni lapsi. Tai ainakin kun lapsi on niin vauhdikas kuin meidän H. Olen pitkään etsinyt sopivaa pöytää turhaan. Joensuussa sitten vierailimme taitokorttelista löytyvässä Sarustiikka sisustuspuodissa. Heti ovella totesin, että no tuon pöydän haluan! Onneksi liikkeellä oltiin isommalla autolla ja pöytä mahtui mukaan -olisi se jäänyt muuten kummittelemaan.

Nyt olohuone alkaa tuntua valmiilta. Mitäs tykkäätte uudesta pöydästä?

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Uusi olohuoneenpöytä

  1. Onpas kyllä nätti pöytä, jotenkin ihanan autenttinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *