Reissua reissun perään

Hohoi! Täällä on piisannut puuhaa. Koulujen päätyttyä lähdimme Kainuuseen perheeni mökille. Nautittiin mummolan lihapatojen ääressä ja lapset juoksivat innoissaan metsässä. Yhtenä päivänä käytiin myös Kajaanissa kiertelemässä paikkoja. Oli hassua leikkiä turistia vanhassa kotikaupungissa. K oli aivan haltioissaan Kajaanin linnan raunioista -kiva huomata pojassa orastava kiinnostus historiaan. Paljon K:sta tulee mieleen minä pienenä. H taas nautti mielummin vielä legendaarisen Pekka Heikkisen pullavalikoimasta. Näihin molempiin kannattaa tutustua jos sielläpäin liikkuu.

Torstaina napotinkin jo kahdeksalta aamulla Oulun Balmuirilla aamiaisella. Samalla kävin hoitamassa muutaman pakollisen asian Oulussa ja nautin hellepäivästä.

Ja ehdinpä vielä viikonloppuna käymään Rovaniemellä -tosin töiden merkeissä. Sitten taas pyykkikone laulamaan ja ankaraa pakkausta. Edessä on koko perheen loma Himoksella. Ei tässä lomalla ainakaan makoilemaan jouda!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *