Muutama museo

Maanantaina suuntasimme koko perhe kohti himosta. Meillä oli siellä mökki vajaaksi viikoksi varattuna. Mökistä tuli lähinnä tukikohta kun kiersimme Suomea parinsadan kilometrin säteellä. Reissusta muodostuikin sitten melkoinen museokierros. Viikkoon mahtui Parolan panssarimuseo, Hämeen linna, vankilamuseo, Sotamuseo sekä Tikkakosken ilmavoimamuseo. Ja yksi päivä Tampereella Särkänniemessä (jossa K halusi vain leikkiä angry birds puistossa eikä halunnut yhteenkään laitteeseen!) Lapset on nyt sitten taas kunnolla aivopesty meidän vanhempien museointoilulla. Itseasiassa museoala on sellainen josta olen nyt pitkään haaveillut opiskelujen saralla ja ehkä haaveeni toteutankin tulevana syksynä. Mutta nyt kuvasaldoon!

Tämä meidän mökki oli Himoksen aurinkopaikka nimeltään. Kiva ja hyvin varusteltu mökki.

Näkymät golf-kentälle

Panssarimuseo

Ilmailumuseo

Hämeen linnassa

Vankila tunnosti olevan lasten suosikki.

Paljon sitä ehdittiinkin. Loppuloma kun vielä meni vähän pieleen ja jonkinlainen vatsapöpö jylläsi porukan läpi. Hengissä selvittiin kuitenkin kotiin ja nyt taas pieni hengähdys ennen seuraavaa loma-aktiviteettia.

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *