Kauan odotettu Cape east

Yhteistyössä Cape east

Miltä kuulostaisi hemmotteluloma Haaparannalla kahden valtakunnan rajalla? Kylpylä aikuiseen makuun, poreissa skumppaa, tämän jälkeen voisi käväistä hieronnassa tai kasvohoidossa ja nauttia illallista nauttien jokimaisemista. Nyt se on jälleen mahdollista -on tätä odotettukin!

Kuulin tästä paikasta muutettuani Tornioon. Harmi vain hotellia oli tuolloin jo suljettu tulipalon takia. Kuinka upeaa olisi ollut, että tällainen arjen pakopaikka olisi ollut miltei naapurissa! Vuosia odotimme, että Cape east avataan uudestaan. Se päivä koittaa nyt ja uudistunut Cape east aukaisee ovensa 6.12. Me Tornion bloggarit pääsimme tutustumaan paikkaan eilen.

Cape east sijaitsee Haaparannalla Ruotsin itäisimmässä pisteessä. Paikan ehdoton helmi on upea kylpylä josta löytyy poreammeita, ulkoallas, elämyssuihkuja ja paljon muuta. Ja tietenkin maailman suurin sauna! Täällä voit viettää rennosti aikaa hemmotteluhoitoja tehden ja esimerkiksi kuohuviiniä nauttien.

Lisäksi paikallisille tuttu Sf-kliniken aloittaa toimintansa tiloissa. Heiltä voit varata vaikkapa kasvohoidon täydentämään hemmottelulomaasi.

Hotellin keittiö paloi aikoinaan tulipalossa ja keittiö on nyt rakennettu uudelleen. Uusittu ravintola on tyylikäs ja tietenkin ne maisemat! Ravintolatarjonta ei alueellamme ole ollut kovin huikea joten tämä uutuus on todella tervetullut. Lähtee testiin ehdottomasti!

Suunnitelmissa on myös irtiotto hotelliyön merkeissä. Vaikka asummekin aivan kivenheiton päässä paikasta! Cape eastin sivuilla olikin monia hyviä tarjouksia jotka kannattaa kurkata. Upeaa hemmottelua olisi varata ammellinen morsiussviitti jonne pääsimme myös kurkistamaan.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *