Vapise Curly girl! Hiukset sileäksi kotikonstein.

Kyllästyin luonnontaipusan kuontaloni puljaamiseen ja kiharoiden metsästykseen. Myönnän, että sileät ja suorat hiukset ovat enemmän minun juttu. Olin siis aika innoissani kun sain tämän setin lahjaksi.

Owow kit on tarkoitettu kotikäyttöön ja haastaa kalliit kampaamojen suoristuskäsittelyt ilman myrkkyjä. Vastaava hoito kampaamossa maksaa jopa 400e. Setti riittää pitkien hiusten käsittelyyn kerran ja minun polkkamittaan kahdesti.

Pari viikkoa jemmasin settiä kunnes päätin viimein testata. Oma hius oli taas päässyt huonoon kuntoon ja hapsotti kuivana joka suuntaan. Homma oli aika simppeli. Ensin suoristus-spray kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin tuote. Annetaan vaikuttaa tunti ja huuhdellaan. Tämän jälkeen hiusten kuivaus ja suoristusraudalla käsittely. Lopputuloksena suorat ja upeasti kiiltävät hiukset. Pakko oli napata ennen ja jälkeen räpsyt vaikka kiilto ei kuvissa täysin pääse oikeuksiinsa.

Settiin kuuluu myös sulfaaniton shampoo ja hoitoaine. Itse koin, että parhaiten tuloksen huomasi ensimmäisen pesun jälkeen. Ennen karhea ja takkuinen hius selvisi kuin unelma ja rautaa ei tarvittu suoristamiseen. Niin ja se kiilto! Owow lupaa vaikutuksen kestävän 3kk.

Myönnän olevani nyt vähän koukussa! Sain karhean kuontaloni eloon ja jatkuva raudalla muotoilu on historiaa. 3kk päästä tämä on varmaan pakko uusia! Suosittelen muuten kurkkaamaan owow instasta upeita lopputuloksia.

Ja mainittakoon ettei tämä ole maksettu mainos. Kitti on kehitetty lähipiirissäni ja sain sen lahjaksi. Olen itse niin myyty tästä, että pakko oli päästä blogissakin hehkuttamaan. Jos mietit mistä sitä saa niin klikkaa se itsellesi täältä.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *