Bodyshopilta

Yksi mieheltä saaduista lahjoista oli lahjakortti Bodyshopille. Uskaltauduin eilen kaupunkiin ja kävin samantien vinguttamassa kortin. Kotiin kannoin seuraavat tuotteet:

IMG_1145.JPG

Olen ihan rakastunut tuohon kirsikan tuoksuun… 
IMG_1150.JPG
Tuota kaakaovoi voidetta kehutaan hyväksi venyvälle vauvamahalle -saas nähdä.
IMG_1152.JPG
Luomivärivarasto sai täydennystä ja mukaan tarttui myös yksi sivellin. Nuo Bodyshopin siveltimet ovat mielestäni parhaita.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Bodyshopilta

  1. Body Shopin vartalovoit on kyllä ihania!<br />Raskausaikana läträsin omaan masuuni monen monta purkillista, vähän tuoksuja vaihdellen, eikä yhden yhtäkään arpea tullut! Ei sillä, että se nyt niin maailmaa kaatavaa olisi ollutkaan, mutta ei se venymisestä johtuva kutinakaan kivaa ole- rasvaus poistaa myös sen.<br />Hyvää alkavaa vuotta ja onnellista odotusta 🙂

  2. J&M: Kiva kuulla hyviä kokemuksia noista rasvoista raskausajaltakin. Nuo vartalovoit ovat olleet kyllä aina suosikkejani. Tuo mahan kutina on kyllä sellainen mihin rasvaa tosissaan tarvitseekin 😀

  3. Body Shopin tuotteet on kyllä herkullisen tuoksuisia:))<br /><br />Itse ostin raskaana olevan ystäväni joululahjapakettiin kookoksen tuoksuisen vartalovoin. Hänelläkin kun on tuo rasvan kulutus aika tavalla kasvanut tässä viime aikoina:)

  4. Piiju: Bodyshopin rasvat ovat kyllä ihania. Näitä tosiaan kyllä kuluu raskausaikana ihan kiitettävästi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *