Testissä SACHAJUAN

sachajuan%20hoitoaine.jpg

Täydellisen shamppoon ja hoitoaineen metsästys jatkuu. Marraskuussa otin käyttöön  uuden tuttavuuden: SACHAJUAN kosteuttavan shamppoon ja hoitoaineen. Myönnän, että ensimmäisenä viehätyin vähäeleisestä pakkauksesta. Pieni googlettelu ja löysin hyviä kokemuksia kyseisestä tuotesarjasta. Ja hyvä sarja tämä on ollutkin. Shamppoossa yllätti ensin pesevyys -tuntui kosteuttavaksi sahamppooksi todella pesevältä ja mietin ensin millaistahan purkkaa hiuksesta tulee. Hoitoaineen jälkeen hiukset olivat kuitenkin pehmeät ja hoidetut. Tässä parin kuukauden käytön jälkeen huomaan hiusten kunnosakin jo eroa -kiilto on palannut. Tykkään siis tästä parivaljakosta. Ei ehkä tämäkään ollut se the sarja minulle mutta hyvinkin saatan ostaa toiste. Ainut miinus ehkä siitä ettei shamppoo ollut aivan niin riittoisaa kun olisin tämän hintaiselta tuotteelta odottanut.

 

sachajuan.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *