Hemmottelua

Muistatteko kun blogissani oli pari vuotta takaperin hemmotteluviikko? (postauksia selatessani totesin, että sattui tasan samoille päivillekkin tämä teemaviikko!) Pitkään olen miettinyt samaisen idean uudelleenkäyttöä ja nyt julistan teemaviikon taas alkaneeksi! Näin vuoden alussa tälläinen pieni piristys tekee ihmeitä! Aloitinkin viikon yhdellä parhaista jutuista eli kampaajalla. Töissä oli lyhyt päivä ja töiden jälkeen kurvasin ihanan vakkarikampaajani luo. Taas on skarpimpi olo! 
IMG_4709.JPG

Hieman huomaan talven tehneen tuhojaan hiuksilleni ja hius on kuivahko. Kampaaja laittoi hiuksiini tätä Moroccanoil öljyä ja rakastuin heti! Nyt hiukset tuntuvat sileiltä ja pehmeiltä ja tuoksuvat ihanalta! Tätä on ehkä pakko hankkia omaankin kaappiin. Onko jollain enemmän kokemusta tuotteesta?

moroccanoil.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Hemmottelua

  1. Miulla ollu tuo öljy, shamppoo, hoitis ja muotoilutuote käytössä koko talven ja niin on silkkinen tää miun luonnonkihara pehkoni 🙂 eli loistava tuotesarja. Uusia tuotteita ilmeisesti tulossa markkinoille keväällä, näin ainakin kampaaja vihjaili.<br /><br />t. vakkari lukijasi

  2. Tuota en ole kokeillut, mutta minulla on lorelain mythic oil. Huipputuote!<br />Stockalla oli muuten iso pöytä näitä tarjouksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *