Kiinnostaako ilmainen hemmottelu?

IMG_6011.jpg

Kuten olen joskus blogissa maininnutkin niin teen päivätyöni lisäksi ihonhoitokonsultin työtä. Ihana työ josta nautin kyllä valtavasti! Nyt hieman mainostan ja tarjoan Oululaisille lukijoilleni mahdollisuutta ilmaiseen hemmotteluhetkeen. Eli jos innostut emännöimään ilmaista ihonhoitoiltaa tai meikkineuvontaa niin kysäise lisää infoa ja laita minulle viestiä osoitteeseen mansikkapaikasta@gmail.com. Emäntänä saat aina itse valitsemansa tuotelahjan kiitokseksi -tänä keväänä palkitsen emäntiä vielä pienellä ekstraedulla 😉  Aikoja löytyy vielä keväälle ja kesälle ja teen keikkoja Oulussa ja oulun lähialueella. Satunnaisesti liikun myös Kainuun suuntaan joten sinnekkään tulo ei ole mahdottomuus. Rohkeasti vain yhteyttä siis!

 

IMG_4170.jpg

IMG_7275.jpgIMG_7273.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *