Hemmotteluhetkiä

IMG_8384.jpg

 

Kaipaisitko pientä hemmotteluhetkeä arjen keskellä? Haluaisitko viettää pientä tyttöjeiltaa muutaman ystävän kanssa kasvoja ja käsiä hoitaen tai pitää esimerkiksi ystävillesi jalkahoitoillan? Vai kaipaatko kenties ihonhoito tai meikkiopastusta? Toimin Oulun alueella ihonhoitokonsulttina ja tulen mielelläni pitämään tilaisuutta luoksesi. Emäntä saa kiitokseksi aina lahjakortin jonka voi käyttää Mary Kay tuotteisiin. Ilta on täysin maksuton eikä edellytä ostoja.

 

IMG_8386.jpg

 

Aikoja voi varailla minulta laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected]. Lokakuulle löytyy vielä aikoja ja pikkujouluajat varaillaan jo nyt! Polttareita suunnitteleville tässä oiva vinkki myös!

 

IMG_8379.jpg

Kuvat keväällä järjestämästäni spa-illasta.
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *