Ihmeellinen setti

Noin kolme vuotta sitten törmäsin kosmettiikkamerkkiin josta en ole sen koommin vaihtanut. Useammat varmaan teistä arvaavatkin, että se on Mary Kay jota itsekkin edustan nykyään. Se lähti rakkaudesta MK:n meikkivoiteeseen ja pikkuhiljaa kaikki ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvät tuotteet ovat korvautuneet MK:lla. Joka kerta uuden tuotteen avatessa yllättyy positiivisesti -silloinkin kun on skeptinen. Esimerkiksi nyt keväällä markkinoille tuli selluliittivoide jonka tehoa hieman epäilin. Otin sen kuitenkin testiin ja enpä voisi olla tyytyväisempi! Sittenkin shortsit tänä kesänä!

 

ihmesetti%20marykay.jpg

Tärkeimmät käyttämistäni tuotteista kuitenkin ovat nämä. Mary Kayn “ihmesetti”. Nimi ei ole yhtään liioiteltu -melkoisia ihmeitä olen nähnyt tämän tekevän niin omalle kuin monen muunkin iholle. Nämä kuuluvat siis silmämeikinpuhdistuksen ja silmänympärysvoiteen lisäksi päivittäiseen rutiiniini.

 

3in1.jpg

Aamuin illoin puhdistus 3in1 puhdistuksella. Ja siitä aamusta ei saa fuskata ja kuvitella, että pelkkä vedellä huuhtelu ajaa saman asian!  Tässä on siitä kätevä tuote, että samassa tulee puhdistus, kasvovesi sekä mieto kuorinta jonka lisäksi ei viikkorutiiniin tarvitse enää kuorintaa mahduttaa.

 

p%C3%A4iv%C3%A4seerumi.jpg

p%C3%A4iv%C3%A4seerumi%20suojakerroin.jp

Aamulla puhdistuksen jälkeen päiväseerumi. Suojakerroin 30 tulee tässä ympäri vuoden huomaamatta ja aurinkorasvoilla ei tarvitse läträtä.

 

y%C3%B6seerumi%20marykay.jpg

Ja illalla taas samaisen puhdistuksen jälkeen yöseerumi ihoa korjaamaan.

 

marykay%20kosteusvoide.jpg

Aamuin illoin TimeWise kosteusvoide seerumin jälkeen. Sama voide sopii ympäri vuorokauden.

 

ihmesetti.jpg

Neljä tuotetta ja aikaa menee korkeintaan pari minuuttia aamuin ja illoin. Yksinkertaista ja tehokasta. Tätä en vaihda!

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *