24 vaatteen haaste

Vaatekaappia läpikäydessäni innostuin taas vanhasta 24 vaatteen haasteesta. Aikoinaan toteutinkin sen ja siitä löytyy esim tästä postauksesta  (kuvat vain näyttävät kadonneen ). Päätin totetuttaa haasteen jälleen ja keräsin elokuulle (muutama päivä ehti tätäkin kuuta mennä jo ennen aloitusta mutta noh..) 24 vaatetta. Tähän ei siis lasketa mukaan alusvaatteita, treenivaatteita yms. Lisäksi karsin pois Mary Kay työssäni tarvitsemani vaatteet koska näihin töihin pukeudutaan pukukodiin mukaan (jakku ja hame).  Juhlat aion kuitenkin pärjätä haasteeseen kuuluvilla vaatteilla. Koruja en myöskään laskenut mutta huivit, vyöt, laukut ja kengät kuuluvat mukaan. Sama koskee myös ulkovaatteita -takkeja yms. Yllätyin taas miten paljon vaatetta mukaan mahtuikaan. Yhden mekon nappasin listaan mukaan ihan vain siksi, että lista meinasi jäädä vajaaksi.

 

24vaatetta.jpg

 

-me&i perfect pants

-kolme perustoppia

-2 hametta

-farkut

-raidallinen toppi

-sininen toppi

-valkoinen kirjailtu pusero

-valkoinen pitkähihainen trikoo

-raidallinen pitkähihainen trikoopaita

-valkoinen jakku

 

24vaatetta%20haaste.jpg

 

-pitsiliivi

-kaksi laukkua

-kahdet balleriinat

-konjakin väriset korkkarit

-vyö

-tuubihuivi

-musta trikootakki

-printti t-paita

-musta trikoomekko

24vaatetta%202.jpg

24%20vaatetta.jpg

24vaatetta%20vaatehuone.jpg

Kuka lähtee kokeilemaan samaa?

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “24 vaatteen haaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *