Vaatekaapin raivausta

Täydellinen vaatekaappi on ikuinen projekti -montakohan vuotta siitä ollaan tässäkin blogissa puhuttu. Vuosien saatossa olen saanut välillä vaatevarastoni hyvinkin vähiin mutta monesti sitten huomannut, että kovin tyhjiin kuihtunut vaatekaappi ei palvele myöskään kovin hyvin. Aina puuttui jotain olennaista -ei ollut treenivaatteita, juhliin ei oikein löytynyt päällepantavaa tai pesuvaraa oli niukasti. Ehkä se on sekultainen keskitie joka pitäisi löytää -liika minimalistituuskaan kun ei tunnu toimivan minulla muttei valtava vaatevarastokaan.

 

vaatekaapilla.jpg

Muuton jälkeen huomaan hamstanneeni vaatetta. Nyt sitten päätin tehdä ratsian kaapilleni ja käydä läpi mitä siellä oikeasti on kun tuntui, että se sama vanha laulu ”ei ole mitään päällepantavaa” alkoi taas. Minulla on tapana tyhjätä koko kaapin sisältö ja miettiä asukokonaisuuksia olemassaolevista vaatteista. Näin tein nytkin. Tässä vaiheessa mietin myös puuttuuko vaatekaapista jotain oleellista. Pitkään kaapista puuttui esim musta neuletakki -kuvassa näkyvän mustan onlyn takin ostin tätä tarvetta täyttämään nyt.

 

vernada%20koru.jpg

 

Osan vaatteista laitoin suoraan kirppiskasaan ja huonokuntoiset menivät roskiin. Tämän lisäksi otin nyt todella armottomasti kaapista pois vaatteita joita en ollut käyttänyt aikoihin mutten raaski luopua. Pakkasin ne yhteen matkalaukkuun ja matkalaukku varastoon. Näin vaatteet ovat tallessa jos sattuisinkin niitä tarvitsemaan. Jos niitä ei kaipaile voi ne hyvillämielin laittaa myöhemmin kiertoon.

 

paitis%20ja%20farkut.jpg

 

indiska%20tunika.jpg

 

Jäljelle jäi nyt vain oikeasti niitä suosikkivaatteita joita kuitenkin pidän päivästä toiseen. Kaappiin tuli tilaa ja nykyään siellä olevat vaatteet ovat helpommin yhdisteltävissä. Aamun pukeutumisrumba helpottui taas kummasti ja kaapissa onkin yhtäkkiä päällepantavaa.

 

vaatekaappi.jpg

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *