Vaatekaapin uudet peruspalikat

vaatteet.jpg

Vaatekaappi on päivittynyt hieman joulun aikaan. Kengät ja laukku ovat olleet pitkään hankintalistalla -neule oli puhdas heräteostos välipäivien alesta mutta on osoittautunut varsinkin näin pakkasilla monen asun pelastajaksi.

 

kors%20jetset.jpg

Michael Korsin Jetset on pyörinyt aarrekartoissani jo hyvän tovin. Tässä laukussa yhdistyvät kaikki vaateeni perus arkilaukulle niin muodon, materiaalin ja koonkin puolesta. Ja konjakki on ehdottomasti värinä suosikkini niin kengissä kuin laukuissakin. Haavelaukku löytyi jouluna paketista -ilmeisesti olin ollut kilttinä.

 

nilkkurit.jpg

Konjakin väriset nilkkurit ovat olleet ostoslistalla siitä lähtien kun edelliset tulivat tiensä päähän -eli miltei jo vuoden. Sopivia ei vain ole löytynyt. Vaatimuksena oli siro malli, kunnon pohja (en todellakaan lähde luistelemaan tuonne lumeen ja jäähän sileillä pohjilla) ja materiaali nahkaa. Nämä löysin pitkän selailun jälkeen Zalandolta pienellä alella.

 

uudet%20vaatteet.jpg

Tällä hetkellä kaikki osaset ovat olleet kovassa käytössä. Suosikkini juuri nyt on yhdistää nämä mustaan tyköistuvaan mekkoon ja paksuihin sukkiksiin. Myös moni muu kaapissani majaileva mekko heräilee varmasti taas eloon näiden myötä.

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Vaatekaapin uudet peruspalikat

  1. Oi! Mulla on tuo Korsin Jetset mustana, toin New Yorkista tuliaisena. ♥ On tosi nätti kyllä ruskeana.

  2. Aivan ihana joululahja ? Ja sopii niin hyvin yhteen uusien kenkien kanssa, ihan tekisi mieli lähteä nyt shoppaileen, neulekin ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *