Luksusta Oulun ytimessä -Lapland Hotels Oulu

aula.jpg

aula%20sohvat.jpg

takka.jpg

 

Eilen pääsin viettämään ihanan päivän kera blogisiskojen. Pääsimme tutustumaan upouuteen Lapland Hotels Ouluun vähän ennakkoon. Hotelli avataan tällä viikolla ja pääsimme siis etukäteen kurkistamaan miltä uudessa hotellissa näyttää. Olinkin seuraillut somesta mielenkiinnolla tämän uuden tulokkaan rantautumista Ouluun ja pettymystä paikka ei todellakaan tuottanut! Pohjoisilla elementeillä tyylikkäästi twistattu sisustus iski tähän bloggariin ja lujaa -tätä Ouluun on kaivattu! Täällä yön viettäminen on varmasti luksusta -Hotellin johtaja kiteyttikin Hotellin ajatuksen termiin: “Affordable luxury”.  Vai mitä sanotte vaikka näistä huoneista?

 

laplandhotelshuone.jpg

s%C3%A4ngynp%C3%A4%C3%A4ty.jpg

 

Tämä on siis comfort huone eli ns. tavallinen huone. Lisäksi löytyy mm. premium huoneita sekä sviitti. Minä olisin voinut jäädä tuonne asumaan! Hauskaa muuten, että hyvin samantyyppinen sängynpääty on tulossa minullekkin lähiviikkoina..noh mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

 

Nyt myös legendaarinen pala Oulun historiaa sijaitsee Lapland hotel Oulun yhteydessä -Ynninkulman juhlahuoneisto nimittäin. Täältä löytyy tilat niin isompiin juhliin kuin myös pienempiin kekkereihin.

 

ynninkulma.jpg

ynninkulma%20lapland.jpg

kattomaalaus.jpg

kellari.jpg

 

Pääsimme myös maistamaan hotellin ravintola Oulan herkkuja. Tuli maistettua paljon kaikenlaista uutta kuten perunajäätelö, tattijäätelö ja jäkälää! Ja kaikki aivan äärettömän hyvää! Oulan listalta löytyy paljon mielenkiintoisia pohjoisen makuja. Innolla odottelen myös yöpymistä hotellissa ja hotellin aamupalaa josta löytyy esimerkiksi paikanpäällä tehtyä leipää ja jogurttia. Astiat eivät myöskään ole ihan mitä vain -ne on suunniteltu yhteistyössä Pentikin kanssa vain hotellille ja niitä on mahdollista ostaa hotellin myymälästä.

 

oula.jpg

annokset.jpg

annokset%20oula%20lapland%20hotels.jpg

skumppa.jpg

j%C3%A4lkk%C3%A4ri%20oula.jpg

 

Ulkopaikkakuntalaisille huikkaisin vielä, että hotelli sijaitsee mielettömän hyvällä paikalla Oulun tuomiokirkon sekä oman suosikkini Ainolanpuiston välissä. Helppoa lähteä tutustumaan ihanaan kaupunkiimme.

 

poroaitaus.jpg

 

Vieläkin vain huokailen kun muistelen eilistä. Iso kiitos Lapland Hotel Oululle kierroksesta. Odotan innolla yöpymistä hotellissa!

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Luksusta Oulun ytimessä -Lapland Hotels Oulu” kommentit

  1. Näyttääpä upealle, juuri sellainen hotelli missä olisi ilo yöpyä ja ihailla sisustusta! Ja siinä samalla muistella Lapin reissua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *