Pakkauspuuhissa

Kerrankin aloitin pakkaamisen hyvissäajoin. Ehdin miettiä asut eri päiville reissuun ja pestä kaiken valmiiksi ilman paniikkia edellisenä iltana. Vahingosta viisastuneena jätin shoppailujen verran varaa vaatevarastoon -tiedän kuitenkin hairahtavani vaatekaupoille.

 

reissuvaattee%20ranta.jpg

Pakatessa nappasin siskolleni (reissukaverini) kuvan -kovin on tyypillisen näköistä vaatetta lähdössä mukaan. Raitaa, mustaa, valkoista ja sinistä -ja hieman konjakkia. Sillä tutulla kaavalla mennään taas.

 

reissuvaatteet.jpg

 

Niin se vain Barcelonan reissu lähenee ja jännitys tiivistyy. On muuten eka reissu joka tehdään siskon kanssa kahdestaan. Saa nähdä miten kovasti käydään toistemme hermoille loppujenlopuksi 😀 Reissukuulumisia voi kurkata välillä instan puolelta. Blogiin kuvapläjäystä luvassa sitten matkan jälkeen.

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *