Dinoja

Ouluun rantautui Dinonäyttely ja hoitopaikassahan tieto alkoi leviämään nopeammin kuin kevätflunssa. Kyllä äitikin kuuli, että se ja se on menossa katsomaan dinoja ja, että kai menkin sinne mennään! No periksi annoin ja niinpä mentiin. Ei mikään hulppea paikka (cittarin parkkiksella..) mutta lapsella oli hauskaa. Paikanpäällä oli liikkuvia ja äänteleviä otuksia sekä ns. Dinoshow jossa esiintyi ns. oikea dino. Lapsiin temppu upposi! K oli ainakin kauhusta kankeana ja tärisi ja halusi kotiin. Loppujenlopuksi parasta antia paikassa olikin sitten pomppulinna! Dinoja vähän arasteltiin mutta ilmeisen mieluinen kokemus tämä silti pojalle oli juttujen perusteella.

 

dinon%C3%A4yttely%20k.jpg

 

dino%20ranko.jpg

 

dino.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *