Uusi luottoneule

Sysky alkaa olla jo mielenpäällä vaikka elokuu on minusta kesäkuukausi vielä. Vaatekaappia on raivattu ja mietitty syksyä ja talvea silmälläpitäen. Se ikuinen täydellisen vaatekaapin rakennus kun on aina kesken..heh. Olenkin listaillut asioita joita peruspuvustoon pitäisi kuulua. Yksi niistä oli harmaa pidempi neule jonka voi heittää esim topin tai mekon päälle.Elloksen aleista tein löydön ja tilasin tämän close by denim neuleen ihan murto-osaan alkuperäisestä hinnasta. Suht kevyt, pitkä neule taskuilla ja hauska yksityiskohta selässä.

 

neule%20vy%C3%B6.jpg

neule.jpg

neule%203.jpg

close%20by.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Uusi luottoneule

  1. Kivannäköinen neule! Syksy on ihanaa aikaa kun voi pukeutua lämpimiin ja tyylikkäisiin neuleisiin 🙂

  2. Ooh, ihanan simppeli ja raikas uusi banneri sulla! ♥ On kyllä kiva neulekin. 🙂

  3. Minä tilasin saman neuleen ja muuten olisi aivan ihana, mutta minulla se pistelee ikävästi paljaita käsivarsia vasten. :/ Onko sinulla samaa ongelmaa vai olenko vain todella herkkähipiäinen? Muuten neule olisi kyllä kiva lisä arkivaatetteeksi. En kuitenkaan halua aina pukea pitkähihaista alle. <br />
    Mukavaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *