Pakkauslista kaupunkilomalle

Matkan lähestyessä aloitin miettimään hyvissäajoin vaatteita mukaan. Koitan pakata mukaan aina järkevästi ja jättää ylimääräisen kotiin. Tykkään myös selata esim. pinterestin pakkauslistoja ja muokata niistä omannäköisiä. Oma matkalaukun sisältöni viiden yön kaupunkilomalle näyttää nyt tältä:

-yhdet mustat housut

-hame

-kaksi trikootoppia alustopeiksi

-neljä siistimpää toppia

-yksi pitkähihainen paita

-kahdet balleriinat (olen huomannut, että matkoilla on pakko olla kahdet kävelykengät varsinkin jos kävelee paljon)

-mustat korkkarit

-musta pikkulaukku

 

matka-asu.jpg

 

Päälle koneeseen: lyhythihainen mekko, legginsit, balleriinat, neuletakki ja konjakinvärinen käsilaukku olalle. Ehkäpä vielä varulta huivi kaulaan. Näillä mennään. Näillä pitäisi pärjätä oikein mainiosti ja pakattava pino oli kuitenkin suhteellisen pieni. 

 

matka-asu%20kaupunkiloma.jpg

matka-asut%20korut.jpg

matka-asuja.jpg

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *