Parvekkeen talvisempi asu

Parvekkella ei ole tullutkaan kuvattua juuri sitten muuton jälkeen. Sen jälkeen ikävän kylmää ja pistelevää lattiaa peittämään on tullut matto ja suurimpana muutoksena ihana  anoppini ompeli parvekkeelle verhot. Parveke kun on sellainen lasikoppi josta kaikki näkyy kilometrien päähän -kesällä ei kovin tehnyt mieli viettää aikaa lasikuutiossa ja kuumahan siellä oli myös. Syksystä saatiin verhoista näköestettä -ensi kesänä tuleekin sitten vietettyä tuolla aikaa varmasti paljon enemmän. Syksyllä mökillä käydessä kolusin myös lähimetsästä oksia ja roijasin ne kotiin ajatuksena viedä parvekkeelle. Nyt joulun alla laitoin ensimmäiset jouluvalot oksiin ja saatiin vähän talvisempaa fiilistä parvekkeelle.

 

parveke%20talvi.jpg

 

parveke%20lyhty.jpg

parveke%20oksat.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Parvekkeen talvisempi asu

  1. Tulipa teidän parvekkeesta kaunis ja tunnelmallinen talvihuone!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *