Pari parvekkeelta

Muistatteko arkkupöydän jonka löysin vuosia sitten kirpparilta? No nyt siitä piti ”päästä eroon” kun H o siinä iässä, että liikkuu tukea vasten. Pöydässä on teräviä kulmia ja ikäviä hitsaamattomia metalliosia joilla tuollainen taapertaja saa pahaa jälkeä aikaan. Pöytä lähti hetkeksi lasitetulle parvekkeelle. Ihan kiva tuossa -sisälle saa nyt heitettyä ylimääräistä romua joka muuten pyörisi lattialla. Siinä se saa nyt hetken olla. Nappasin muutaman kuvan parvekkeelta jota en tänä vuonna juuri muuten sitten laittanutkaan. Parveke on yleensä rattaiden valtaama ja H:n päiväunien valtakuntaa. Jää tänä kesänä varmasti suht vähiin tämän tilan hyödyntäminen.

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *